COCO’s leveranciers

Bocca

Onze bonen zijn The Blend. Het oogappeltje van Bocca. De naam The Blend vanwege de combinatie van 3 landen, Brazilië, Ethiopië en Colombia, waar de bonen vandaan komen. Een vleugje citroen, caramel en dadels, kun je terug vinden in onze bonen.

Ga naar website

WhatsApp Image 2022-08-30 at 9.33.40 PM

Lekker Brood

De broodspecialiteiten van Lekker Brood staan bij ons op de kaart. De broden worden gebakken met 100% Biologische ingrediënten, op een wijze dat nog meer smaak, karakter en voedingstoffen toevoegt aan ons brood. Daar nemen we de tijd voor. Een lekker brood is immers 48 uur onderweg, voordat het bij Coco aankomt. De broden worden dagelijks met de hand, in het centrum van Den Haag gevormd gebakken.

Ga naar website

NEO NEO

Ontwerp jouw eigen tekst in neon letters
Met onze neon designer kun je jouw unieke tekst omtoveren tot een prachtige neon sign.

Of het nu gaat om een ontwerp voor thuis, op kantoor, het restaurant of voor je kapperszaak, bij NEONEO denken we graag met je mee.

Ontwerp jouw eigen tekst en kies het lettertype, het soort bord, de grootte en de kleur!
✔️ De hoogste kwaliteit LED neon
✔️ Handgemaakt met liefde
✔️ Laagste prijs garantie
✔️ 2 jaar garantie

Ga naar website

Het Paleis Hotel.

Ook in deze bijzondere tijden kunt u in het Paleis Hotel terecht om uw zorgen te vergeten en Koninklijk te genieten! Uiteraard houden wij ons daarbij aan alle richtlijnen om uw en onze veiligheid te waarborgen, waarbij we de esthetiek niet het oog zijn verloren en creatieve Paleis Hotel waardige oplossingen hebben bedacht om de zichtbare impact van de maatregelen zo klein mogelijk te maken.
Wij kijken er dan ook enorm naar uit om u weer te mogen verwelkomen!

Ga naar website